14 Ağustos 2009 Cuma

Muhabbet Kart


Muhabbet Kart bana nedense pasif gelir.Pasif görmem de belki de reklam olarak pek fazla görmemem de kaynaklanabilir.Reklamlarında hep Mustafa Sandal'ı oynatırlar.Kılıktan kılığa girer.Bundan dolayı Muhabbet Kart'ı hep Mustafa Sandal'ı sevenler alır diye düşünürüm :)

Altyapısını Turkcell sağlar,dağıtıma filan karışmaz.Dağıtımı Turkuvaz Dağıtım(Sabah gazetesi)yapar.Tam bir Turkcell şirketi değildir aslında.Yani açıklamak gerekirse Smile ADSL veya Biri'nin TTNET'in yani Türk Telekom'un altyapısını kullanması gibi Muhabbet Kart da Turkcell altyapısını kullanıyor.Peki o zaman niye Muhabbet Kart alayım?Uygun fiyat desem o da ahım şahım bir ucuzluk değil.

Web sitesi desen 2000'in başlarından kalma.Logo desen o da eski kalmış.

Web sitesinden 3G diye bir şey yok.3G'den mahrum kalmış bir Muhabbet Kart.Sözde teknoloji şirketi ama teknolojiyi takip etmiyor...

Web sitesini yenilese,logosunu yenilese,reklamlarında Mustafa Sandal değil de farklı kişiler kullansa,reklam senaryolarını değiştirse biraz daha abone kazanır gibi.Ancak Turkcell'i geçmesi mümkün değil.

3 yorum:

  1. Reklamları az görünüyo evet ama mustafa sandalın rol aldığı tüm reklamları tuttu buda bi gerçektir...
    ligvt izle

    YanıtlaSil
  2. En iyisi faturalı hat kullanmak ^^

    YanıtlaSil
  3. Sanırım senin yazından sonra web sitesini yenileme kararı alarak yenilemiş. Yenileme tarihi ile senin yazının arasında birkaç ay oynuyor :))

    YanıtlaSil

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum