2 Şubat 2008 Cumartesi

Smile ADSL ve Kaçak Müzik




Smile ADSL kullanıcıları TTNet Müzik hizmetinden yararlanamıyor.Yani Smile ADSL kullanıcıları kaçak müzik yüklemeye teşvik ediliyor.Evet evet teşvik ediliyor.Eğer kaçak müzik tamamiyle önlenmek isteniyorsa bu hizmet Smile ADSL kullanıcılarına da verilmeli.Kota sorgulama sayfaları aynı altyapı aynı ama müziğe gelince iş;burası benim vermem deniliyor.Bu yazıyı sadece Smile ADSL kullananlar anlar.Yani atasözünde olduğu gibi ''Düşenin derdinden yine düşen anlar''.Eh,bende bir düşen olarak tepkimi böyle gösteriyorum.

Resim için Gökhan Blog'a teşekkürler.

8 yorum:

  1. hiçbir teşvik yok gider paşa paşa orjinal cd alırsın dinlersin bu kadar basit kimseye indir denmiyor bunu zaten teşvik die düşünmek saçmadır

    YanıtlaSil
  2. hadi ya paran cok galiba kaç tane orjinal cd aldın acaba? alışmışsın uyutulmaya,sömürülmeye aynı ürünü 3-4 katı fazla paraya almaya yazık uyanın artık uyanın

    YanıtlaSil
  3. VALLA AZ ÖNCE BENDE TT NET MÜZİĞE GİRDİM BENDE BAKTIM SADACE TT NET KULLANICILARI İÇİN DİYO NİE SMILEADSL ERMENİ TELEKOMUNDANMI ALIYO BAĞLANTIYI SERVİSİ YADA HERNEYSE YAPCAK BİŞE YOK KAÇAK İNDİRMEYE DEVAM :))))

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşım adam sana internet bağlantı hizmeti sağlamayı taahhüt ediyor, senin müzik ihtiyacını karşılayacağını söylemiyor ki. TTNet karşılıyor, o onun bileceği birşey. Kaçak indirmek ya da orjinal almak da senin tercihin.

    YanıtlaSil
  5. bunlar teşvik için yapılan işlerdir yapçak bişe yok

    YanıtlaSil
  6. ttnete para ödeyip müzik indirdik kapatıncada indirdiğimiz hiç bir müzik çalmıo kim kimin hakkını gaspedio haram olsun ttnete ödediklerim

    YanıtlaSil
  7. BENCEDE HARAM OLSUN TT NET MÜZİKLERİNİ KENDİKULLANICILARINA SUNUYO SMİLE ADSL AYRI DEVLET SANKI BEN DE GANİ HERYERDEN GELİO KLİP MP3 BENİM İÇİN FARKETEN BİSEY YOK AMA BU YAPTIKLARI OLMAZ YANİ NEYSE ARKADASLAR BOSVERİN GITSIN SMİLE BİZİMKİSİ EN AZINDAN TT NET DEİL ALLAH GÖSTERMESİN!!!!!!

    YanıtlaSil
  8. ALLAH BİR DAHA TTNET E DÜŞÜRMESİN. KENDİ KENDİLERİNE BLG BAŞINDA OTURAN İLERİ ZEKALI BİRİ İNTERNETİMİ İPTAL ETMİŞ VE AYNEN ŞÖYLE YAZMIŞ. '' KENDİ İSTEĞİ İLE İPTAL EDİLMİŞTİR.'' BÖYLE BİR TALEBİM OLMAMASINA KARŞIN İPTAL ETTİLER. NEDEN YAPILDIĞINI SORDUM AMA 2 AY OLDU HALA CEVAP GELECEK. SMILE ADSL'DEN ÇOK MEMNUNUM. BİDE MÜZİK İNDİREBİLSEK.

    YanıtlaSil

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum