19 Nisan 2009 Pazar

Bilgisayar dergilerinin geldiği son nokta



Bilgisayar dergileri her geçen gün eriyor.Bu erime sürecini nasıl durdurabilirizin arayışı içinde dergiler,okurları hediyelerle dergilerini aldırmaya çalışıyor.Kısmen başarılı olsa da erime sürecini durduramadığından son çare olarak okuyucuyu hediyeye boğuyor.

Örneğin PCnet'in Nisan sayısı hediyeleri

  • Nisan DVD'si
  • Verbatim marka yazdırılabilir DVD
  • 50 TL değerinde Açıköğretim Matematik ders videosu
  • 99 euro değerinde ERM2008 Express iş yönetimi yazılımı
  • Pardus eğitim videosu
  • Son çıkan 3 LINUXnet sayısı

Yazılabilir DVD'yi dergilerde hediye olarak görebildiğimize göre -dergiler ayakta kalırsa- 1 yıl içerisinde usb bellekleri de görebiliriz :)

İlgili Yazı
Bilgisayar dergileri nereye kadar?

4 yorum:

  1. Bilgisayar dergileri dönüp dolaşıp aynı konuları işlediklerinden insanın alası pek gelmiyor. Bir de genellikle dergiler aynı ay aynı konuyu işliyorlar. Böyle olunca okuyucuyu çekmek için bu tür hediyeler kaçınılmaz oluyor. Bakalım hediye olarak daha neler verecekler? :)

    YanıtlaSil
  2. En iyisi Level, temel olarak oyun ama gerek hediyeleri (ki okur çekmek için değildir), neredeyse bilgisayarla ilgili herşeye ayrı bölüm ayırıyorlar. Ayrıca bir de mini dergi vermeye başladılar. Daha doğrusu yanında online oyunlar hakkında dergi çıkarıyorlar..Türkiye'nin en ççok okunan oyun dergisi.. Her yerde bulabilirsiniz!

    YanıtlaSil
  3. Bilgisayarını hızlandırmak istiyomusun o zaman ram al anakart al işlemci al diyen chipi artık yanında araba verse yine alman. Kapağa bilgisayarını hızlandırmak istermisin yazıyolar bizde bi program falan söyleyecekler sanıyoruz iç sayfalara bi bakıyoruz adamlar yok şu anakartı al ram al işlemciyi değiştir hızlanır diyolar. Çok sağol valla biz bilmiyoduk. Bide yanlarında dvd veriyolar ama içinde işe yarar bişey yok.

    YanıtlaSil
  4. Bilgisayarını hızlandırmak istiyomusun o zaman ram al anakart al işlemci al diyen chipi artık yanında araba verse yine alman. Kapağa bilgisayarını hızlandırmak istermisin yazıyolar bizde bi program falan söyleyecekler sanıyoruz iç sayfalara bi bakıyoruz adamlar yok şu anakartı al ram al işlemciyi değiştir hızlanır diyolar. Çok sağol valla biz bilmiyoduk. Bide yanlarında dvd veriyolar ama içinde işe yarar bişey yok.

    YanıtlaSil

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum