18 Mayıs 2007 Cuma

Google Bize Logo Yapsana Seni Partiye Çağırıyor

Projeyi başlattığımız da kendimize hedefler belirlemiştik. Hedeflerimize ulaşınca bunu hepberaber kutlayacağımızı ilk gün yazdığımız yazıda hepinize duyurmuştuk. Projeye başlarken olurda Google bize logo yaparsa kutlamaya ,dostlar arasında hoş bir ortama gitmek vardı. Projeye destek veren bir kaç kişide gelirse tadından yenmez diye aklımızdan geçirmiştik. Ancak projeyi hayata geçirdiğimiz ilk gün partinin hayal ettiğimiz gibi “küçük” olmayacağını anlamıştık.

Image Hosted by ImageShack.us

Uzun lafın kısası sevgili planktonlar, son 2 haftamızı “Google Doodle Party ” ‘yi olabilecek en iyi şekilde organize etmek için çalışarak geçirdik. Google ve Google Türkiye ofisinden de büyük bir memnuniyet ve destek ile karşılanan “Google Doodle Party” 24 MAYIS PERŞEMBE SAAT 22:00′de İSTANBUL STUDIO LIVE’da tüm google severlerin katılımıyla gerçekleşecek. “Google Doodle Pary” ‘ye tüm Google severler ücretsiz olarak katılabilecek. Online davetiye çok yakında sitemizden indirilebiliyor olacak.

Bu arada ufak bir hatırlatma ; Studio Live her ne kadar büyük bir yer olsada maalesef katılım kapasite ile sınırlı olacaktır.

Online davetiye icin tiklayiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum