5 Aralık 2008 Cuma

Öğrencilere Protein de Lazım


TTNET'in öğrencilerden yani velilerden para koparmak için yaptığı TTNET Vitamin'e karşılık internetteki dershane olarak tanımlayan DIGIDERSANE de Vitamin'e karşılık verdi.Bu her ne kadar belli ölçüler aşmamak kaydıyla güzelse de işi Öğrencilere günde 400 kalori lazım tarzı gibi cümlelerle benim gözümde DIGIDERSANE sudan çıkmış balık gibi müşterilerini kaybetmemek için çırpınıp duruyor.

Yukarıda gördüğünüz sözde öğretmen ise Çakma Gülse Birsel :)

Öğrencilere ne Vitamin ne Protein ne Kalori lazım.Öğretmeni dinlemek,konu ile test,ödevleri yapmak yeterli çoğunlukla.Olmuyorsa da kaynak kitaplar piyasada elini sallasan ellisi.

Bu arada TTNET Vitamin dışındaki her türlü paralı ödev sitesi yakın bir zamanda kapatılacak.Her ne kadar olumlu bir gelişme olsa da TTNET Vitamin'in önünü açmak amaç...

10 yorum:

  1. TTNET vitamin bir ödev sitesi değildir,daha çok öğrencilerin alıştırma yaptıkları bir sitedir.Yani vitamin'i o şekilde görmemek gerek.

    Protein ise herşeyin karşıtını çıkarma modasının bir sonucudur.Herşeyi alaya alma konusunda usta olan türk milleti vitamin'e de mizahi bir yaklaşımla yaklaşarak protein'i ortaya çıkarmıştır.Ancak protein'e pek rağvet edilmeyecektir.

    YanıtlaSil
  2. Memleketimizde her yapılan hizmete tü kaka muamelesi ne zaman bitecek? Bir bedeli olan hizmetin karşılığını istemek para koparmakmıdır? Size zorla mı dayatılmaktadır? Almazsınız kullanmazsınız olur biter. Vitamin ödev sitesiyle kıyaslanır birşey değilki. Birinde emek harcamadan direk kopyalama var, diğerinde görüntülerle uygulamalarla destekli anlatım. Bu kadar vicdansız yorum yapmayın bence.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar vitaminin çok yeni bir ürün olduğunu hatırlatmak isterim.digiprotein ise (4 YILDIR.)olan bir ürün yani burda kopya olan ürün vitamin olmuş oluyor haberiniz olsun...

    YanıtlaSil
  4. DIGIDERSANE 4 yıllık bir kurumdur. Vitamin ve digidersanenin parkurları farklıdır. Digidersane sınav hazırlık programıdır. Vitamin ise konu anlatım programıdır. Firmalar reklemlarıyla her zaman birbirine gönderme yapabilir. Mesela Avea 535 liyim Avealıyım gibi reklamlar çıkarmıştır. ayrıca yeni bir rekalm var haber türk gazetesi ile ilgili. Yani bu reklam sektööründe çok doğaldır. Yukarıda yazarın tanımladığı gibi digidersane taklit değil aksine 4 yıldır var olan ve ilk defa piyasaya çıkmış olan bir programdır ve online eğitimde de birincidir.
    bilip bilmeden araştırmadan bu tür yazılar yazmakta ne kadar doğrudur sayın blog sahibi..

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar proteini de inceledim vitamini de aralarında uçurum bir fark var. Vitamin proteinin onda biri etmiyor. Vitaminde sadece kısıtlı sayıda konu anlatımı görsel öğelerle çekici hale getirilmeye çalışılmış. Ama proteinde ne ararsanız var. Vitaminin tek avantajı telekoma ait olması. Ama bunun eğitim için bir önemi yok. Bence digiprotein forever.

    YanıtlaSil
  6. Yapılan eleştirilere bakıp gülüyorum sadece :) vitamin digiproteinin değil onda biri binde biri etmez. vitamindeki tüm içeriği toplayın digiproteinin birinci sınıfı kadar yoktur ki digiproteinde 12 sınıf var siz hesap edin artık. ve digiprotein 4 yıldır piyasada aktif durumda. bir taklit söz konusu ise taklit eden burada vitamin oluyor. digiproteinde emekleri geçen insanların ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. DigiProtein karakuru grafik, metinden, sorudan oluşmuş birşey. Vitamin ders anlatımı, görselliği interaktif örnekleri ile digidershane, protenine ON basar. TTNET Vitamin'i kullanıyorum. Çok iyi öğretiyor. Anlatımları grafikleri görseniz, süper. Çözümlü sorular sınavlar filan da var. İçerikleri devamlı arttırıyorlar, güncelleniyor. İlkbaharda Online SBS sinavi filan yaptılar. Girdim çözdüm türkiye ile karşılaştırma filan. Ayrica Oyun gibi olan kısımları var. Zaten protein reklam olarak Vitamin'î taklit ediyor. Ne kadar taklit bi ürün olduğu ortada.. İkisini de kullanın siz karar verin ben etkilemiş olmayayım.

    YanıtlaSil
  8. digiprotein'in amacı öğrencilere sınavlarda ek kaynak sunmaktır. Bunu da 250.000 soru ile sağlamaya çalışmaktadır. Ayrıca interaktif bir ortamda sunuyor. Öğretmeniniz kendi oluşturduğu testi bu digiprotein portalı üzerinden öğrencileriyle paylaşıyor. Öğrencilere süre sınırlaması koyarak testi tamamlamalarını istiyor. Öğrencinin testte yanlış yaptığı soruları, eksik olduğu konuları vb. her şeyini görebiliyor. Ders derste öğrenilir anlayışı her zaman hakimdir. Digiprotein sadece öğrenmenin pekiştirilmesine yardımcı oluyor ve sınavlara etkin hazırlanmayı amaçlıyor.Ayrıca yarışmax,sorumax gibi alanları da mevcut burada türkiye genelinde sınavlara girebiliyor ve sonuçlarını görebiliyorsunuz.Digiprotein'den faydalanmak da gerek.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. kıyaslamaya gerek yok bence..
    biri adsl kampanyası
    diğeri eğitim ...

    YanıtlaSil

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum