30 Kasım 2008 Pazar

ADSL'i Çıplak Bırakmayız


Geçtiğimiz günlerde internet ve gazetelere telefonsuz ADSL geliyor,telefon şartı kalkıyor tarzı bir açıklama yapmıştı Paul Doany amcamız.Türk Telekom bu açıklamaya yalanlayarak olur mu öyle şey canım yok öyle birşey diyerek karşılık verdi.Hatta bu haberi yayınlayan gazetelere de düzelt yoksa mahkemeye veririm gibi bir düzeltme metni yayınladı.

Türk Telekom bu açıklamayla ne kadar aciz,ne kadar paragöz ve ne kadar yalancı olduğunu gösterdi.Ayrıca genel müdürü ile TT arasındaki kopukluğu da gösterdi.Kullanıcılara da ADSL'i çıplak bırakmayız dedi.Bu durum tekel olmanın doğurduğu avantaj ve dezavantajın apaçık bir örneği...

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Türk telekom'a,adsl'e saldırmakla bir yere varamayız.Bunun yerine daha makul çözümler üretmeliyiz.türk telekom, tüm pazarı elinde tutan bir tekelden ziyade piyasanın en büyük ortağı olabilir.Bunun sonucundada kullanıcılara daha fazla olanak sağlamak zorundadır.Hep saldırılan ttnet,kullanıcılara en ucuz internet,en hızlı internet vs. birçok yarar sağladığı için üstüne düşen görevi "büyük ölçüde" yapmıştır.

    Türk milletine özgü bir davranış mıdır bilmem ama bizler çok kullanılan firmaların rakiplerini her zaman daha fazla övmüşüzdür.Normal kullanıcılara birçok yarar sağayan Microsoft ürünleri yerine linux gibi sadece profesyonel kişilerin kullanabileceği
    ürünleri seçmişizdir.Yada grubunun en iyisi olan ttnet yerine ttnetin yarısı kadar bile bir yarar sağlamayan smile adls'i kullanmışızdır.Bu özentiliğin sonucudur.

    YanıtlaSil

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum