23 Ekim 2008 Perşembe

Blogger'daki Son Yenilikler


Bir süre önce yorum ve diğer bir çok önemli yenilikleri getiren Blogger hakkında Blogger Devrim yaptı demiştim.Bu devrim birçok yeniliği içinde bulundursa da aylardır belki de yıllardır beklenen 'Wordpress'te var,bize niye yok' dediğimiz sayfa içine katıştırılmış yorum formu da bu yeniliklerden birisiydi.Bu yorum formu giderek gelişti ve eksiklikler büyük ölçüde giderildi.Ancak hala kullanıcılar yorum yapmakta zorlanıyor.Özellikle Yorumlama Biçimi bölümünde bir anlaşılmazlık var.Bunun gelişmesi,düzeltilmesi hem blogcular hem de Blogger lehine olacaktır.

Neler geldi?
-Önizleme butonu yerleştirildi
-Yazılara abonelik getirildi(Eksiklikler var)

Yorum bölümündeki gelişmeler bunlar.İzleyiciler bölümünde de büyük gelişmeler kaydedildi. Servis geçtiğimiz günlerde tüm bloglara sunuldu.İzleyici bölümüyle favori bloglarınızı Blogger.com'daki İzlediğim Bloglar kısmında son haberlerini görebilirsiniz.Blogunuza sizin blogunuzu izleyen kişileri gösteren bir gadget ekleyebilirsiniz.



Son yenilikler bunlar.Görüşlerinizi yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Evet gittikçe gelişiyor blogger..

    YanıtlaSil
  2. ewt blogger giderek gelişiyor. buda bizi hosnut ediyor...

    YanıtlaSil
  3. Blog Kullananların çoğundaki sorun güncelleme sorunu. Ben yeni çıan bir çok güncellemeyi ve hataları kontrol ediyorum. Yazınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. tebrikler hocam teşekkürler
    http://www.ikitellicilingir.com

    YanıtlaSil

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum