20 Ağustos 2008 Çarşamba

Alışveriş Sitelerine Ne Oluyor?

Geçtiğimiz günlerde 2.büyük alışveriş sitesi Weblebi.com'un kapanmasıyla akıllara şu soru gelmişti:Ne oldu da 2.büyük alışveriş sitesi kapandı?Bu sorunun cevabını tam olarak bilinmese de belki aynı sebepten -belki de değil- Homev.com'da kapandı.Açıkcası ismini bugüne kadar duymamıştım onu da söyleyeyim.

Homev.com kısa bir duyuruyla satışları durdurdu.Nedeni açıklamayan durdurmanın kısa bir durdurma olup olmadığı da belli değil.

Homev.com'un kapanması her ne kadar Weblebi.com kadar önemli olmasa da sonuçta o da bir alışveriş sitesi.Bu kapatmayla birlikte piyasayı kıyısından ucundan takip edenlerin aklına Ne oluyor bu alışveriş sitelerine? gibi bir soru gelmiştir büyük ihtimalle.

İnternetten Alışveriş Güvenli mi? yazısında dediğim gibi bilmediğiniz,duymadığınız sitelerden alışveriş yapmayın.2 kuruşunuz sonra katlanır büyür;aklınıza hayalinize gelmeyecek inanamayacağınız rakamlara dönüşür.Bu yüzden güvenliğini iyi bildiğiniz sitelerden alışveriş sitelerinden alışveriş yapın.Yoksa da YAPMAYIN!Bu kadar basit.

Bu durum yani Weblebi.com ve Homev.com'un kapanması alışveriş sitelerinden alışveriş yapanların aklına şu soruları getirebiliyor:Gittigidiyor.com-eBay kapanır mı?Hepsiburada.com da kapanırsa?

Şunu söyleyeyim.Bu Gittigidiyor,Hepsiburada,Hemalhemsat,Estore.com gibi alışveriş sitelerinin kapanma ihtimali her ne kadar az olsa da kapansa dahi verdiğiniz siparişi veya paranızı alırsınız.O yüzden hiç tereddütsüz alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Tavsiye Yazı

İnternetten Alışveriş Güvenli mi?

7 yorum:

  1. Gittigidiyor %10 komisyon payı ile değil kapanma, diğer alışveriş siteleri bile satın alır :) Hepsiburada'nın da arkası sağlam.

    YanıtlaSil
  2. Aslında iflas ettiğine dair kesin bi açıklama yok ama SDN battı demiş.Diğer alışveriş sitelerinin etkileneceğini ben de düşünmüyorum.Hepsiburada'nın arkasında Doğan GittiGidiyor'un arkasında ebay var,batmaz onlar:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler yorumlarınız için;Erdal ve Kerem.

    YanıtlaSil
  4. Güzel Paylaşım Teşekkürler.

    Cep Telefonu,Plazma Led LCD TV,Samsung,Nokia,indir,kılavuzu,driver,samsung,kullanma,kullanım,cep telefonu

    www.bilgiindir.com

    YanıtlaSil
  5. paylasım gerçekten güzel eticaret hergecen gün gelişiyor.

    YanıtlaSil
  6. güzel paylaşım buda benim blogum http://internetdeposu.blogspot.com/2010/10/istc-kumanda-unitesi.html

    YanıtlaSil

Mesajlarınızda ahlak dışı kelime olursa yorumunuz silinecektir..
Yorumlarınızda güzel bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz..
Hepinize iyi yorumlamalar...

Blog Widget by LinkWithin

Son 5 Yorum